Welkom bij Noordhollands Dagblad!

U heeft gekozen voor een echte regionale krant, op papier of digitaal. Dagelijks zijn tientallen van onze journalisten en fotografen bij u in de buurt op pad om het nieuws te beschrijven, te duiden en een menselijk gezicht te geven. Juist in deze tijd van informatieovervloed is het van belang dat een redactie met kennis van zaken het nieuws goed checkt en van context voorziet. We schrijven over de regionale politiek, zorg, onderwijs, woningbouw en de lokale economie. En wij zijn er ook voor de leuke zaken in het leven: sport, kunst, cultuur, zingeving en uitgaan. Daarnaast brengen we puzzels en prikkelende columns. Voor landelijk en internationaal nieuws maken we uiteraard ook ruimte, zodat u goed geïnformeerd bent na het lezen van uw krant.

Ik wens u veel plezier met Noordhollands Dagblad!

Corine de Vries
Hoofdredacteur


Noordhollands Dagblad biedt veel extra's

Nieuws uit de regio

Onze journalisten berichten in de eerste plaats over het nieuws bij u uit de buurt. Ze voorzien het nieuws van context: wat zijn voor u de gevolgen van een besluit van lokale politici? Hoe gaat het met het bedrijfsleven? Welke nieuwe zaken en winkels komen erbij en welke gaan er failliet? Onze verslaggevers hebben een groot netwerk, zijn veel op straat te vinden en zijn gespecialiseerd in mooie menselijke interviews. Klik hier voor actuele artikelen.

Sport uit de regio

Uw krant brengt wedstrijdverslagen, nieuws over sport en interviews met sporters. We schrijven veel over voetbal, wielrennen, schaatsen en hockey, en we besteden ook aandacht aan kleinere sporten die juist in uw regio worden gewaardeerd. Ook hebben onze sportverslaggevers oog voor verhalen achter de sport: hoe werkt een sport, wat moet een sporter doen en laten, wat zijn de valkuilen en de uitdagingen, hoe voelt de winnaar zich en hoe gaat de verliezer zich herpakken? Klik hier voor actuele artikelen.

Weekendmagazine Vrij

Elke zaterdag bij Noordhollands Dagblad het Vrij weekendmagazine: 32 pagina’s met mooie interviews en inspirerende verhalen en tips over wonen, mode, trends, opvoeden, koken en de liefde. En natuurlijk fijne columns van Niki Jacobs, Joyce van der Meijden, Nanja Pol, Wouter Klootwijk en Yanaika Zomer. Klik hier voor recente zaterdageditie.
* niet bij Premium abonnement

Zaterdagkatern PLUS

Elke zaterdag bij Noordhollands Dagblad de weekendbijlage PLUS: 16 pagina’s met actuele reportages, verhelderende reconstructies, gedegen onderzoeksjournalistiek en prikkelende opiniebijdragen. Ook in Plus speciale aandacht voor duurzaamheid en milieubewust leven. Klik hier voor recente zaterdageditie.
* niet bij Premium abonnement

Onderzoeksjournalistiek

Noordhollands Dagblad besteedt speciale aandacht aan onderzoeksjournalistiek. Juist in de regio is het van belang dat de journalistiek dieper graaft en waar nodig tegels licht. Vorig jaar brachten we enkele spraakmakende onderzoeksverhalen, komend jaar worden dat er meer. We hebben drie extra onderzoeksjournalisten in dienst hebben genomen om tijdrovende zaken goed uit te zoeken. Klik hier voor actuele artikelen.

Columns en opinie

Columns en opiniestukken moeten iets doen met de lezer: emotioneren, verbazen, laten lachen, boos maken, aan het denken zetten, op nieuwe ideeën brengen. We zijn trots op onze columnisten, onder wie Joost Prinsen, Nhung Dam, Richard Kemper, René Diekstra, Haroon Ali en Maaike van der Plas, die in de krant op pagina twee hun vaste plek hebben en online ook te lezen zijn. Elders in de krant treft u onder andere Marts Smeets, Henk Spaan, Chris Aalberts, Niki Jacobs, Wouter Klootwijk en boer Tom aan. Klik hier voor actuele artikelen.

Ombudsteam

Het ombudsteam Ed Brouwer en Nancy Ubert springt in de bres voor de consument en biedt hulp bij onrecht, onwil en onverschilligheid. Elke maandag in de krant en online te volgen via noordhollandsdagblad.nl/extra/ombudsteam. Of schrijf hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Noordhollands Dagblad digitaal

U kunt Noordhollands Dagblad digitaal lezen op mobiel, tablet, computer of laptop. Om volledige digitale toegang te krijgen maakt u eenmalig een account aan. Met dit account kunt u inloggen op noordhollandsdagblad.nl en in de app.

Account aanmaken en inloggen

Bent u abonnee maar heeft u nog geen account? Maak dan snel uw account aan zodat u direct alle artikelen op de site en in de app kunt lezen. Heeft u al een account maar kunt u niet inloggen, raadpleeg dan onze Hulp & Contact pagina.

Ga naar Mijn Noordhollands Dagblad

Onze krant-app

De krant zoals die elke ochtend van de drukpers rolt kunt u ook online lezen. Download de Noordhollands Dagblad krant-app op uw mobiel of tablet in de App Store of Google Play Store. Op laptop en desktop gaat u naar noordhollandsdagblad.nl en klikt op 'Lees de digikrant'.

 • Uw vertrouwde krant altijd en overal bij de hand
 • Digital versie van de gedrukte krant
 • Artikelen kunnen met één klik uitvergroot gelezen worden
 • Inbegrepen bij alle abonnementen m.u.v. Premium

Onze krant-app

Onze nieuws-app

Met de gratis Noordhollands Dagblad app op uw mobiel of tablet heeft u altijd en overal toegang tot het nieuws uit uw regio. Download de Noordhollands Dagblad app in de App Store of Google Play Store.

 • Snel en overzichtelijk
 • Alerts bij breaking news
 • Makkelijk delen via social media

Onze nieuws-app

Premium-artikelen

Met alle abonnementen van Noordhollands Dagblad heeft u toegang tot de premium-artikelen, video’s en podcasts. Premium-artikelen zijn de meest uitgebreide artikelen en columns van de redactie in de Noordhollands Dagblad app en op noordhollandsdagblad.nl

Onze nieuwsbrieven

Ontvang gratis het belangrijkste regionale nieuws in uw mailbox! Schrijf u hier in voor de nieuwsbrieven van Noordhollands Dagblad

 • Lunchnieuwsbrief – dagelijks rond 12.00 uur
 • Middagnieuwsbrief – dagelijks rond 16.30 uur
 • Sportnieuwsbrief – wekelijks op maandag
 • Ombudsman – wekelijks op maandag
Meld u aan voor de Nieuwsbrieven
Onze Nieuwsbrieven

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Contact Noordhollands Dagblad

De klantenservice helpt u graag met vragen over uw abonnement. Van maandag tot en met vrijdag van 8 uur 's morgens tot 5 uur 's middags en op zaterdag van 8 tot 11 uur 's morgens is assistentie van een medewerker mogelijk.

Openingstijden
Ma - Vr: 8-17 uur
Za: 8-11 uur

Mijn Noordhollands Dagblad

Heeft u al een Mijn Noordhollands Dagblad account? Log in met uw e-mailadres en wachtwoord om direct online al uw abonnementszaken te regelen. Of het nu gaat om de bezorging van de krant, tijdelijke adreswijziging of vragen over uw abonnement, op mijn.noordhollandsdagblad.nl heeft u alle gegevens bij de hand.

Ga naar Mijn Noordhollands Dagblad
Mijn omgeving


Terug naar boven