Nieuw asfalt Schagen tussen N248 en Nes-Noord

De provincie Noord-Holland is volop bezig met de herinrichting van de Provincialeweg (N241) tussen Schagen en Verlaat. Op het deel vanaf de Kanaalweg (N248) tot en met de rotonde ter hoogte van de Cornelis Blaauboerlaan bij de nieuwbouwwijk Nes-Noord wordt nieuw asfalt aangebracht.

De werkzaamheden vinden plaats van 8 tot en met 12 mei en het autoverkeer van en naar de Cornelis Blaauboerlaan wordt omgeleid. Het doorgaand verkeer over de N241 kan de route blijven vervolgen, weliswaar over de nieuwe parallelweg aan de oostkant van de N241. Om het asfalt van de N241 aan te laten sluiten op de N248 kan het verkeer op de N248 kort te maken krijgen met verkeersregelaars.

Omleiding

Het autoverkeer naar de Cornelis Blaauboerlaan wordt omgeleid via de Kogerlaan, Vliedlaan en vice versa. Het fietspad langs de N241, tussen de Cornelis Blaauboerlaan en de Kanaalweg (N248), blijft open tijdens de werkzaamheden.

Met vragen kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoon 0800-0200 600 (gratis) of per e-mail: infoN241@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen op www.noord-holland.nl/N241.

Wil je niks missen van Noordhollands Dagblad? Like ons dan op Facebook!

Het laatste nieuws