Waar kunnen we u mee helpen?

REGISTREREN EN INLOGGEN

U kunt inloggen op de site door u gratis te registreren en een account aan te maken. Klik hier voor gratis registreren of inloggen.

MAAK UW PERSOONLIJKE NIEUWSLIJST

De website maakt het mogelijk om zelf uw homepage samen te stellen: u selecteert de interessegebieden die u interessant vindt en op basis van uw selectie toont de homepage geselecteerd nieuws voor u. Erg handig, want zo leest u altijd nieuws met hoge relevantie. U klikt hiervoor op de plusje om aan te geven welke onderwerpen u wilt volgen. Om dit te kunnen doen moet u ingelogd zijn. 

UITGELICHT

Uitgelicht is een sectie van premium artikelen. Dit is uniek nieuws en alleen beschikbaar voor abonnees. Voor niet abonnees is het mogelijk om deze premium artikelen 30 dagen gratis te gebruiken. Klik hier voor 30 dagen gratis. 

INLOGGEGEVENS VERGETEN?

Bent u uw inloggegevens (inlognaam en wachtwoord) vergeten? Klik hier om deze opnieuw aan te vragen. (U wordt doorverwezen naar MijnMedia.nl. Hier beheert u uw inlog- en accountgegevens.)

GEEN ABONNEE?

Kies een van de abonnementen die het beste bij u past. Klik hier voor abonnementen. U bent dan altijd en overal op de hoogte van het laatste regionale nieuws, regionale sport, lifestyle, kunst & cultuur. U heeft altijd toegang tot voorgeselecteerde artikelen in onze nieuwe playlists. 

NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor de dagelijkse nieuwsbrief met alle hoogtepunten uit het regionale nieuws, dagelijks in je inbox. Klik hier voor aanmelden.

ADVERTEREN

Wilt u adverteren, dan vindt u de mogelijkheden hier.

FAMILIEBERICHT

Wilt u een familiebericht plaatsen, dan vindt u de mogelijkheden hier.

MIJNMEDIA

Op MijnMedia.nl regelt u alle zaken rondom uw abonnement, zoals wijzigingen met betrekking tot uw (adres)gegevens, inloggegevens, bezorgklachten, vakantieservice, etc. MijnMedia.nl is een servicepagina voor de abonnees van Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, IJmuider Courant, Leidsch Dagblad en De Gooi- en Eemlander. 

VOORWAARDEN & PRIVACY