Wie wordt dé West-Fries van 2011?

Wie wordt dé West-Fries van 2011?

December is de maand van het terugblikken op het jaar. De redactie van het Dagblad voor West-Friesland/Enkhuizer Courant doet dat met het zoeken naar dé West-Fries van 2011.

Wie verdient het om nog eens uitvoerig onder de aandacht te komen? Wie presteerde dit jaar iets bijzonders of maakte iets bijzonders mee? Dat kan op allerlei vlakken: sportief, cultureel, vrijwilligerswerk of anderszins.

Wordt het Toon Steltenpool voor dertig jaar bestuurswerk voor de schaatsbond en oprichter van De Westfries? Is het de overvallen campingbeheerder Maarten Visser? Verdient Jacqueline Raven alle lof voor haar werk om in Hoorn katten voor de verdrinkingsdood te behoeden? Wat te denken van de broers Ben en Dean Saunders? Misschien is Miss Westfriesland Liselot Tensen wel een goede kandidaat.

Kandidaten genoeg om dé West-Fries van 2011 te worden. Bovenstaande is een summiere selectie van de mensen die de krantenkolommen haalden. Er zijn natuurlijk volop personen van wie de verdiensten niet in de bekendheid kwamen. Wij zijn ook op zoek naar hen.

Mail uw kandidaten voor de verkiezing van dé West-Fries van 2011. Dit mogen dus bekende mensen zijn, maar ook regiogenoten die zich onzichtbaar inzetten voor de samenleving.

De kanshebbers stellen we de komende weken in de krant voor, dus dienen zij mee te werken aan publicatie. Na de voorstelronde gaan de stembureaus open. Dan bepaalt de lezer samen met redactie een keuze. De uitverkorene wacht een passende prijs.Kandidaten en argumentatie naar:redactie.wef@nhd.nl.

Wil je niks missen van Noordhollands Dagblad? Like ons dan op Facebook!

Het laatste nieuws