Kermis Grootebroek pakt opnieuw uit

Kermis Grootebroek pakt opnieuw uit
Kermis in Grootebroek

Forever Young en cafe De Paus slaan opnieuw de handen ineen om de kermis Grootebroek 2.0 tot een succes te maken.

Na jaren een zieltogend bestaan te hebben geleid is het evenemententerrein aan de Raadhuislaan deze drie dagen voor het tweede jaar de place to be als het gaat om het kermisplezier voor de Grootebroekers. De kermis begint vrijdagmiddag.

Vorig jaar besloten de mannen van het Lutjebroeker café samen met Stichting Forever Young en heel veel vrijwilligers de handschoen op te pakken om de kermis in het dorp nieuw leven in te blazen.

Vrijmibo

Met succes en ook dit jaar een tent vol optredens, variërend van de vrijmibo met de Party Criminals en de Feestneger tot een middag vol sport en spel voor de jeugd op zaterdag en optredens van, op alle kermisdagen, DJ Jesper en op de zaterdag Maple Leaf, Volendammer Vishandel en Saints ’n Sinners. Tot in de late uurtjes feest in Grootebroek.

De zondag is ingeruimd voor het kermisvolleybal en kinderspelen. Vrienden, familie, collega’s, ze komen in teams van minimaal vier spelers tegen elkaar uit op het volleybalterrein bij de kermis. En natuurlijk ontbreken de attracties niet.

Wil je niks missen van Noordhollands Dagblad? Like ons dan op Facebook!

Het laatste nieuws