Lekker lawaai maken, om half zes in de ochtend... Wie wil? Buurthuis Elto in Den Helder roept op voor gezamenlijk luilakken

Buurthuis Elto in Den Helder roept ouders en kinderen op om deel te nemen aan een gezamenlijke luilakochtend aankomende zaterdag.© Foto aangeleverd

Maite Perez y Perez
Den Helder

Buurthuis Elto in Den Helder roept ouders en kinderen op om deel te nemen aan een gezamenlijke luilakochtend zaterdag 27 mei.

Het buurthuis wil graag de traditie van luilakken doorgeven aan de nieuwe generaties en hoopt op een grote opkomst.

„Hoe leuk zou het zijn als we tradities voortzetten aan onze nieuwe generaties. Weten jullie die gouden tijden nog dat je als kind vroeg je bed uit mocht om lekker geoorloofd lawaai te maken door de buurt?”, schrijft het buurthuis in een oproep.

Luilakochtend

Deelnemers die mee willen doen aan de luilakochtend worden zaterdagochtend 05.30 uur verwacht bij Buurthuis Elto, Crocusstraat 64a in ‌Tuindorp, waar het evenement zal beginnen.

Om de ochtend extra feestelijk te maken, worden de kinderen en ouders gevraagd om versierde fietsen mee te nemen, waar ze blikjes of deksels van oude pannen aan kunnen hangen om lawaai te maken. Het hoogtepunt van de ochtend is een gezamenlijke tocht door de buurt.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Buurthuis Elto.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.