Maarten van der Weijden in ziekenhuis door maagbloeding

Maarten van der Weijden.© ANP/HH

Den Bosch

Maarten van der Weijden heeft een maagbloeding gehad en moest daardoor in het ziekenhuis worden opgenomen. Dat nieuws deelt de voormalig olympisch kampioen openwaterzwemmen die opgroeide in Warmenhuizen via sociale media.

De zwemmer deelt een foto van zichzelf vanuit het ziekenhuisbed. „Soms loopt het leven anders dan je hoopt”, aldus Van der Weijden. „Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag”, schrijft Van der Weijden. De 41-jarige, bij wie in het verleden leukemie werd vastgesteld, was vooral bang dat kanker opnieuw de reden was dat hij in het ziekenhuis lag.

Inmiddels is de bloeding gevonden en gedicht en mag de zwemmer weer naar huis. „Ik ben dankbaar dat de bloeding gestopt is en dankbaar dat kanker niet de oorzaak van de bloeding is”, aldus van der Weijden. Ook bedankt hij de artsen en verpleegkundigen die de afgelopen week voor hem hebben gezorgd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lees ook: Maarten van der Weijden groeide op in Warmenhuizen en had eigenlijk een hekel aan zwemmen. ’Na het afzwemmen nooit meer, riep ik altijd’

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.