Jandino en Irene Schouten hoofdgasten bij Westfries Ondernemersgala

Blijdschap bij Dirk Barten en Pieter Ursem (r) na het winnen van de Westfriesland Méér Prijs vorig jaar.© Foto Jaap van der Pijll

Eric Molenaar
Hoorn

Jandino Asporaat en Irene Schouten zijn de hoofdgasten tijdens het Westfries Ondernemersgala, dat op 15 mei wordt gehouden.

Irene Schouten, een van de succesvolste sporters van de Olympische Winterspelen, zal op het gala alles vertellen over haar zeer succesvolle carrière als schaatster.

Jandino Asporaat, stand-up comedian, acteur en imitator van allerlei dynamische typetjes, is de andere hoofdact in het programma, dat ook dit keer door Chris Wobben zal worden gepresenteerd.

Vorig jaar maakte de organisatie al bekend dat het thema voor het komende gala ’Energie’ is.

Het Westfries Ondernemersgala is op maandag 15 mei in schouwburg Het Park in Hoorn. Om 20.15 uur begint het programma waarbij de Rabobank Meer prijs, De WBG Groeiparel en de Van der Valk Publieksprijs worden uitgereikt.

In de Noorderkerk op het Kleine Noord is voor de liefhebbers vooraf een VIP diner, en na de uitreiking de afterparty. Hier zal zangeres Anne Budé optreden.

Vorig jaar won Autogroep Ursem Barten de belangrijkste West-Friese ondernemersprijs. Green Simplicity uit Andijk won de Groeiparel en WF Deals kreeg de Publieksprijs. Wie worden het dit jaar? Nomineren kan nog tot 15 maart. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.wfgala.nl.

Lees ook: Energie thema eenendertigste Westfries Ondernemergala

Lees ook: Autogroep Ursem Barten krijgt op Westfries Ondernemersgala de hoogste eer

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen