Bestuurder heeft nieuwe auto nét een uur en botst met scooterrijder op beruchte kruising Hillegom

Internetredactie
HILLEGOM

Een automobilist zag woensdagavond diens pas aangeschafte auto met flinke schade weggesleept worden in Hillegom. De bestuurder botste kort daarvoor met een scooterrijder op de beruchte kruising van de Leidsestraat (N208) met de Arnoudstraat. Er raakte niemand gewond.

De automobilist had het voertuig net één uur in bezit. Bij het afslaan naar de Arnoudstraat ging het fout. De bestuurder raakte een scooterrijder die rechtdoor reed op het fietspad. De scooterrijder klapte tegen de witte auto en werd daarna tegen een andere auto gelanceerd. Beide auto’s en de scooter liepen flinke schade op.

Weggesleept

Een bergingsbedrijf sleepte de witte auto weg. Naast blikschade liep het ’nieuwe’ voertuig ook een lekke band op. De tweede wagen had eveneens blikschade. De scooterrijder is nagekeken in de ambulance, maar liep geen ernstige verwondingen op. Wel nam de politie de scooter mee voor technisch onderzoek.

Beruchte kruising

Het verkeer stond door het ongeluk enige tijd vast op het industrieterrein, waar onder andere McDonald’s zit. De kruising is berucht door de ongelukken die er gebeuren. Zo botste er eind november een scooter op een werkbus. En afgelopen zomer raakte een fietsend meisje gewond toen ze op de voorruit van een auto terecht kwam.

Lees ook:

Wederom een ongeval op de kruising Leidsestraat/Arnoudstraat Hillegom

Jonge fietsster geschept door auto in Hillegom

Bestuurder verdwijnt na auto-ongeval in Hillegom

Meer nieuws uit Haarlem

Meest gelezen