BP tankstation Kooimeer in Alkmaar met AH to go-winkel zijn geopend, de honderdste minisupermarkt van Albert Heijn

De Albert Heijn to go-winkel bij het nieuwe bp tankstation bij rotonde Kooimeer werd woensdagochtend geopend in bijzijn van diverse genodigden, zoals de CEO’s Marit van Egmond (Albert Heijn) en Karen de Lathouder (BP Nederland).© Foto Albert Heijn

Richard Zut
Alkmaar

De uitrol van AH to go op BP tankstations bereikt deze woensdag een nieuwe mijlpaal met de opening van het nieuwe BP laad- en tankstation bij rotonde Kooimeer in Alkmaar. Het betreft de 100ste AH to go winkel, waar de - al dan niet tankende - klant terecht kan voor vers en gezond eten en drinken voor onderweg.

De combinatie van Albert Heijn en BP op hun eigen vakgebied, zorgt vooral voor een versassortiment dat er voorheen niet was toen het tankstation nog een Shell was. Vanaf nu is dus sprake van ter plekke vers bereid eten – warm en koud op bestelling – en drinken voor onderweg, zoals baristakoffie, belegde broodjes, salades, verse vruchten- en groentesappen.

Ook wordt er steeds meer vega(n) aan het assortiment toegevoegd. De openingshandeling werd woensdagochtend in bijzijn van genodigden verricht door de CEO’s van beide zakenpartners: Marit van Egmond (Albert Heijn) en Karen de Lathouder (BP Nederland). Sinds 13.00 uur is het nieuwe tankstation geopend voor het publiek.

Lees ook: ’Ben ik nou bij Albert Heijn en kan ik hier ook tanken, of is het juist andersom?’ Klant verrast door nieuwe BP met ’AH to go’-winkel Kooimeer

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.