15 mille bij afscheid directie bouwbedrijf Wit Wognum voor goede doelen

John (l) en Nic Wit sloten hun laatste formele werkdag feestelijk af.© archieffoto

Tanja Koopen
Wognum

Voedselbank West-Friesland en Vrienden van Leekerweide varen wel bij het afscheid van de directie van bouwbedrijf Wit Wognum.

John (63) en Nic (67) Wit namen afscheid van het familiebedrijf in Wognum met een ’afscheidstournee’ per Volkswagenbusje langs allerlei plekken waar het bouwbedrijf actief is, onder de noemer ’Time to relax’ en daarna uiteraard nog een feestavond, die in The Saint werd gehouden.

Daarbij werd maar liefst rond de 10.000 euro gedoneerd door de aanwezigen aan twee goede doelen: de voedselbank in Hoorn en Vrienden van Leekerweide in Wognum.

Sinds het vertrek van beide heren heeft Wit Wognum een nieuwe directie in de vierde generatie van het familiebedrijf, dat overigens dit jaar 122 jaar bestaat. Een van de eerste besluiten was om het ingezamelde bedrag te verhogen naar 15.000 euro.

Dat houdt in dat ieder goed doel een bedrag van 7500 euro tegemoet kan zien. De scheidende directieleden zelf overhandigen het bedrag binnenkort aan vertegenwoordigers van de voedselbank en de Vrienden van Leekerweide.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen