Grote uitslaande brand in loodsen aan Dorpsweg Schellinkhout [update]

© GLOCALmedia

In de bedrijfsunits ontstond een vuurzee. In de ruimte waar de brand ontstond woonde volgens de buren een man.© Foto Glocalmedia

1 / 4
Internetredactie
SCHELLINKHOUT

In enkele loodsen op een adres aan de Dorpsweg in Schellinkhout is in de nacht van zaterdag op zondag brand uitgebroken. De brand is uitslaand, de brandweer is massaal ingezet en spreekt van een ’zeer grote brand’.

Bij de brand kwam veel rook vrij, deze trok richting Venhuizen. De N506 was plaatselijk afgesloten voor het verkeer in verband met de waterwinning voor de bestrijding van het vuur.

De brandweer probeerde te voorkomen dat het vuur oversloeg op een woning en nog een andere naastgelegen loods. Rond 6.30 uur was de brand onder controle. De brandweer blijft aanwezig om na te blussen.

Het is nog niet bekend wat er in de loodsen staat opgeslagen en wat de brand heeft veroorzaakt.

Lees ook: Vuurzee in bedrijfsunits Schellinkhout, maar waren alle bewoners er uit?

Meerdere mensen zijn door ambulancepersoneel nagekeken. Voor zover bekend hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Stichting Salvage is aanwezig voor de afhandeling van de schade.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen