Club wil graag door met succesvolle trainer, maar Stephan Kaaij kondigt vertrek aan bij FC Medemblik

Bij FC Medemblik moeten ze op zoek naar een nieuwe trainer nu Stephan Kaaij te kennen heeft gegeven na dit seizoen te vertrekken.© Foto Marcel Rob

Vincent Schot
Medemblik

Er komt een einde aan de succesvolle samenwerking tussen FC Medemblik en Stephan Kaaij. Spelers én bestuur wilden graag door met de trainer, maar Kaaij besloot anders.

Dat ze bij FC Medemblik Kaaij graag wilden behouden, is niet verwonderlijk. In drie jaar tijd loodste de trainer FC Medemblik van de vierde naar de tweede klasse en ook hierin doet de club het dit seizoen met een tweede plek uitstekend.

Meer clubs kwamen deze week met nieuws over de technische staf. Het waren vooral berichten over contractverlengingen. Zo gaat ALC, nummer 8 van 4B, een tweede jaar in met Nicolai Schreuder. In Onderdijk komt er een tweede seizoen van Martin Glim bij Strandvogels, de nummer 11 van 3A. Ook in Andijk is er sprake van tevredenheid. Zaterdagclub Sporting Andijk, nummer 2 in 5A, bindt trainer Bas Ruiter een extra jaar. In diezelfde poule heeft nummer 6 Opperdoes het contract van Arno Hulspas verlengd. Een nieuwkomer is er ook gemeld: VVW heeft Milo Kuipers aangetrokken als vervanger van Yotti Papamelodias.

Meer nieuws uit Sport West-Friesland

Meest gelezen