Onder invloed zijnde bestuurder met kindje in auto vliegt uit de bocht en ramt boom in Midwoud

© GLOCALmedia

1 / 3
Internetredactie
Midwoud

Een automobilist met een jong kind aan boord is dinsdagmiddag van de weg geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Midwouder Dorpsstraat in Midwoud. De man bleek te veel gedronken te hebben.

Het ongeval gebeurde rond 14.15 uur, toen de bestuurder over de Tripkouw reed en de bocht naar de Midwouder Dorpsstraat wilde maken. Dit ging echter verkeerd en de man belandde in de berm, ramde en boom en eindigde half in de sloot.

(Tekst gaat door onder de foto)

© GLOCALmedia

Omstanders die het ongeval zagen gebeuren verleenden meteen eerste hulp en alarmeerden de hulpdiensten, waarna ambulancepersoneel en politie met spoed ter plaatse kwamen.

De politie heeft een alcoholtest afgenomen bij de bestuurder en deze bleek positief, bevestigt een persvoorlichter van de politie. Een GGD-arts zal in het ziekenhuis nog bloed afnemen bij de man. De bestuurder is na het ongeval samen met het kleine meisje naar het ziekenhuis gebracht.

Een bergingsbedrijf heeft de auto met behulp van een lier uit de sloot getakeld en afgesleept, de auto kan als total loss worden beschouwd. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen