Uitvaartverzorgster Carola Vriend-Schurink ontvangt ’Pluim van 2022’ van ondernemersvereniging

Frederique Teillers
Zwaag/Waterland

Uitvaartverzorgster Carola Vriend-Schurink heeft de ’Pluim van 2022’ ontvangen van vereniging Zeevang Ondernemers.

Carola Vriend-Schurink verzorgt al een lange tijd uitvaarten in West-Friesland en Waterland. De ondernemersvereniging prijst haar voor haar betrokkenheid, vriendelijkheid en kunde. Ze schrijft veel blogs over haar werk. Hoe ze naam heeft gemaakt in de regio en haar onderneming steeds verder uitbreidt, ’is het bestuur van Zeevang Ondernemers opgevallen’.

Daarom heeft het bestuur besloten Vriend-Schurink een compliment te geven door middel van de jaarlijkse Pluim. De uitvaartverzorgster kon vanwege werk niet bij de uitreiking zijn, maar laat op Facebook weten blij te zijn met de waardering.

Uitvaartbegeleider Carola Vriend bij het uitvaartcentrum aan de Johannes Poststraat in Hoorn© Archieffoto Jaap van der Pijll

Het is de negende keer dat de vereniging de Pluim uitreikt. De eerste werd in 2012 uitgereikt aan Nico Reek, destijds het oudste lid van Zeevang Ondernemers en bekend vanwege zijn kippenhandel. In 2019 kreeg Lisa van Susteren de Pluim, de ondernemer uit Middelie die recent tot ondernemer van het jaar is uitgeroepen door de vereniging.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lees ook: Uitvaartverzorger Carola Vriend uit Zwaag over begrafenis Elizabeth: ’Het zou een eer zijn om uitvaart te mogen regelen’

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen