Jurg Bosman verder bij Vios W, Jan Kramer maakt seizoen af bij Con Zelo

Jurg Bosman is helemaal op zijn plek bij Vios W© Foto RedMouse

Ruud Ramler
Warmenhuizen

Jurg Bosman en Vios W hebben besloten ook voor een vierde termijn samen op te trekken.

De trainer en tweedeklasser uit Warmenhuizen gedijen goed in elkaars gezelschap. Bosman kwam in de zomer van 2020 om Ivo Rohling af te lossen op De Doorbraak. De eerste échte poging om te promoveren naar de eerste klasse strandde vorig jaar op de drempel van de titestrijd en daarna in de nacompetitie. Ook dit seizoen heeft Vios W een kwalitatief sterke selectie waarbij de trainer zich zo thuisvoelt. Genoeg om nu al een besluit naar de toekomst te nemen.

Con Zelo maakt het seizoen af met Jan Kramer. De oud trainer van onder meer DTS, waar hij actief bleef als technisch coordinator, gaat bij de derdeklasser in Waarland samenwerken met Eric Oudeman, Ronald Zomerdijk en Rick van Herk om het tussentijdse vertrek van Dennis Kanne op te vangen.

Kramer is een goede bekende in Waarland, waar hij al eerder clinics en begeleiding voor trainers verzorgde. ,, We waren al dik tevreden met het trio als interim maar met de toevoeging van Jan is het plaatje meer dan compleet”, aldus bestuurslid technische zaken Jan Vennink.

Voor volgend seizoen is Con Zelo ook al vergevorderd. Het bestuur hoopt de nieuwe hoofdtrainer op de nieuwjaarsbijeenkomst van 8 januari bekend te kunnen maken.

Meer nieuws uit Sport Noordkop

Meest gelezen