Bestelbus rijdt meermaals in op auto in Hoorn, slachtoffer zwaar mishandeld door drie mannen

Internetredactie
Hoorn

Een 32-jarige man is in de nacht van maandag op dinsdag zwaar mishandeld aan de Neptunushof in Hoorn. Er werd meerdere keren met een bestelwagen ingereden op zijn auto. Toen hij uitstapte is hij door drie mannen mishandeld.

De man reed rond 01:30 uur de Neptunushof op, toen twee vrouwen op zijn auto afkwamen en op de ruiten begonnen te slaan. De man probeerde weg te rijden, maar hij werd door een bestelwagen klemgezet. De bestelbus ramde vervolgens meerdere keren de auto van het slachtoffer.

De man stapte uit de auto, waarop de bestelbus op hem inreed. De bestuurder van de bestelbus stapte uit en kwam op de man af, ondertussen snelden twee andere belagers zich ook richting het slachtoffer. Het drietal mishandelde de man.

Ontkomen

Uiteindelijk wist het slachtoffer te ontkomen en heeft hij de politie ingeschakeld. Hij liep letsel op, maar hoefde niet voor behandeling naar het ziekenhuis, zo meldt de politie. De politie heeft in de omgeving naar de daders gezocht, maar ze zijn niet meer aangetroffen.

De politie roept getuigen op om zich te melden. Er wordt onderzoek verricht naar het incident, het is onduidelijk waarom de drie mannen en twee vrouwen het slachtoffer aanvielen.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen