Nu weer vaste plek voor dagactiviteiten voor ouderen op Wieringen, namelijk in Parkzicht

Dagbesteding bij De Bron in Schagen. Rie Blaauboer, leerling Maike Stammis, Rina Dorshorst, medewerker Zorg en Welzijn Karin Ursem en Riektje Feenstra.© Foto Marc Moussault

Lydia Jasper
Hippolytushoef

Door de realisatie van Hof van Wieringen en Ulkediep is er een nieuwe plek gevonden in Parkzicht voor dagactiviteiten voor ouderen in de omgeving van Den Oever en Hippolytushoef. Ouderen kunnen nu terecht bij verschillende vestigingen van Samen in de Noordkop, namelijk De Bron in Schagen, Keijzershoff in Anna Paulowna, Angelapark in Warmenhuizen én Parkzicht in Hippolytushoef.

Na een aantal verschillende locaties te hebben gehad in de afgelopen jaren hebben de dagactiviteiten van Woonzorggroep Samen sinds een tijdje weer een vaste plek in Parkzicht, pal naast Hof van Wieringen & Ulkediep. Prettig voor de deelnemers omdat een aantal er binnenkort gaat wonen.

,,Maximaal vier dagen per week komen mensen van half tien ’s ochtends tot half vier in de middag bij ons’’, zegt Dinette Mulder die de bezigheden met vrijwilligers organiseert. Er kan van alles op het programma staan. ,,We ondernemen samen verschillende activiteiten, van uitjes tot creatieve en sportieve bezigheden. Ook zorgen we samen voor een lekkere maaltijd.’’

Belangstellenden kunnen voor meer informatie terecht bij Bemiddelingsbureau Zorg & Wonen via 088-6194100 of zorgbemiddeling@wzgsamen.nl.

Een spelletje doen in De Bron in Schagen.© Foto Marc Moussault

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.