Talenten in spotlights bij viering tien jaar Lief Langedijk

De band Prins Blitz treedt op in De Binding.© Foto Marjolein Ansink Fotografie

Roel van Leeuwen
Zuid-Scharwoude

De Stichting Lief Langedijk viert haar tienjarig bestaan komende zondag met een feestelijke bijeenkomst in De Binding in Zuid-Scharwoude. Muzikale talenten uit Dijk en Waard krijgen de kans zich te laten zien aan het publiek.

De talenten hebben van Lief Langedijk de kans gekregen om een nummer op te nemen bij Theo de Jong, bekend van The Shavers en van de band Skotwal. De tien nummers die op een cd zijn gezet, worden ten gehore gebracht en daarnaast mogen alle talenten nog een tweede song laten horen.

Livestream

Voor het feest, dat duurt van 16 tot 18 uur, zijn geen kaarten beschikbaar. Wel is er een livestream op het YouTubekanaal van Lief Langedijk. De cd met de titel ’Uiteraard uit Dijk en Waard vol. 1’ is gratis te verkrijgen. Wie deze cd wil ontvangen, kan mailen naar stichting@lieflangedijk.nl.

De talenten zijn afkomstig van Popschool Your Song, Artquake en daarnaast is er een jonge pianist die les krijgt van pianoleraar Hans Peerdeman.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst presenteert de stichting haar nieuwe logo. En diverse organisaties, die de afgelopen tien jaar financieel ondersteund zijn door Lief Langedijk, zijn van de partij.

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.