Politie zoekt vrouw die mogelijk getuige is van mishandeling 17-jarige jongen in park De Rekerhout in Alkmaar

De mishandeling vond plaats in park De Rekerhout.© Archieffoto

Suzanne Rijnja
Alkmaar

De politie is op zoek naar een vrouw die mogelijk getuige werd van een mishandeling toen zij een rondje liep met de hond.

De mogelijke getuige is ontdekt tijdens het onderzoek naar het voorval. Op 11 november rond 16.30 uur werd een 17-jarige jongen mishandeld vlakbij park Rekerhout in Alkmaar-Noord.

De jongen fietste in het park ter hoogte van de Bakkerstraat toen twee jongens zijn kant op kwamen lopen. Verderop is hij mishandeld, dat was op het Heukelspad. Daarbij raakte het slachtoffer gewond aan zijn been.

Tijdens die mishandeling is er mogelijk een vrouw in de buurt geweest die met een hond liep. De politie wil haar en andere getuigen graag spreken.

Ringbaard

Het tweetal is nog niet opgepakt. De politie deelt de signalementen van deze jongens, beide worden ongeveer zestien jaar geschat. De eerste heeft een lichte huiskleur, is tussen de 1.80 en 1.85 meter lang, droeg een zwarte jas en een wit T-shirt met daaronder een zwarte broek. Ook had hij een ringbaard.

De tweede verdachte heeft een donkere huidskleur en is iets kleiner, 1.70 tot 1.75 meter lang, en heeft een stevig postuur. Hij droeg tijdens de mishandeling ook een zwarte jas en broek. Bovendien had hij krullend haar plus een sikje en snor.

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.