Waar wordt u gelukkig van? Mail het aan de redactie

Wat maakt gelukkig?

Een hoop ellende kwam er over ons heen het afgelopen jaar; de oorlog in Oekraïne, het milieu ’natuurlijk’ op alle mogelijke manieren, met extreme weersomstandigheden, droogte en afnemende biodiversiteit, de energiecrisis, de huizencrisis, ’Groningen’, de perikelen rond corona, ’de boeren’, het ’zorginfarct’ wat op ons af komt. Zelfs iets wat normaliter als leuk wordt ervaren, het wereldkampioenschap voetbal, kreeg een grauwsluier - we hoeven niet uit te leggen waarom.

Hoe blijf je overeind? Hoe zorg je dat je niet alleen met ellende bezig bent? Ellende waar je misschien maar heel weinig tegen kunt doen. Het geluk zit in kleine dingen, wordt er gezegd. Is dat zo? Waar wordt u happy van? Dat wil de redactie van deze krant graag weten. Wilt u kwijt waar u gelukkig van wordt? Mail dan naar bijlageredactie@mediahuis.nl.

Vergeet niet uw naam en woonplaats te vermelden. Liefst ook uw leeftijd en een telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken, mochten we u om wat uitleg willen vragen. Mogelijk kunnen we uw verhaal afdrukken in de krant. Daar worden andere lezers misschien weer gelukkig van.

Meer nieuws uit Lifestyle

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.