Veel schade bij ramkraak op kledingwinkel in Alkmaar, daders op de vlucht

© DNP.NU

© DNP.NU

1 / 2
Internetredactie
ALKMAAR

Bij een ramkraak op een kledingwinkel aan de Ritsevoort in Alkmaar is in de nacht van maandag op dinsdag veel schade aangericht. De daders zijn gevlucht.

Een auto heeft rond 3.00 uur de gevel geramd van de kledingwinkel. Het rolluik is daarbij vernield. De wagen is in de winkel tot stilstand gekomen.

De politie heeft de auto later met draaiende motor aangetroffen. De daders waren al gevlucht.

© DNP.NU

Volgens de politie is de exacte omvang van de buit nog niet duidelijk. Zeker is dat er veel spullen zijn meegenomen. In de winkel wordt dure merkkleding verkocht.

Geen signalement

Er is niks bekend over het precieze aantal daders. Ook is er geen signalement. Het is alleen bekend dat ze zijn gevlucht op een scooter via de Touwslagersteeg.

De Forensische Opsporing van de politie doet onderzoek ter plaatse. De auto die is gebruikt is een BMW en heeft een Pools kenteken, dat mogelijk vals is.

Beelden

De politie hoopt dat omwonenden beelden in bezit hebben. „Mogelijk hebben camera's de witte stationwagen voorafgaand aan de ramkraak vastgelegd en daarna de vluchtende daders op een (motor)scooter”, aldus de politie

© DNP.NU

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.