Robert en Mirjam Bakker nemen na 33 jaar afscheid van Picobello. Jut & Jul nemen de ijsschep over

Robert en Mirjam Bakker nemen na 33 jaar afscheid van ijssalon Picobello in Schagen© Foto eigen archief

Maite Perez y Perez
Schagen

Robert en Mirjam Bakker nemen na 33 jaar afscheid van ijssalon Picobello in Schagen. „De tijd is aangebroken dat wij de ijsschep doorgeven.” Angelique en Glenn Hoogland van ’Jut&Jul Coffee’ uit Schagen nemen het stokje over.

„Samen zijn, samen werken, en toch tijd tekort hebben voor elkaar”, schrijven Robert en Mirjam in een bericht op de Facebookpagina van Picobello. Het bekendste ijsduo van Schagen laat weten dat ze de ijssalon overdragen aan Angelique en Glenn uit Schagen. „We hebben met liefde en zorg opvolgers gevonden die met net zoveel passie, op hun manier, Picobello voortzetten.”

Picobello

Koffiespecialisten Angelique en Glenn delen op hun eigen Facebookpagina het grote nieuws. „Met dezelfde gastvrijheid, gezelligheid en de beleving van een ijsje of kop koffie zoals u gewend bent, zetten wij ijssalon Picobello voort”, schrijft het stel.

Angelique en Glenn begonnen in 2019 met het branden van eigen koffie en dit resulteerde al snel in een eigen webshop genaamd ’Jut en Jul Coffee’. Naast koffie verkoopt het stel ook andere lekkernijen zoals chocoladebonbons, cakepops en chocolade flikken.

Op dit moment is ijssalon Picobello gesloten, maar op 17 december gaan de deuren weer open.

Lees ook: Jut en Jul en de grote gouden koffiebonenbrander. ’Ik had de bonen in een bak op het aanrecht gezet, ze bleven door de hitte wel drie dagen poppen’

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.