Vriendin en haar zoons (16 en 19) hielpen ontsnapte tbs’er toen die zijn ex neerstak

© Caspar Huurdeman

Internetredactie
Soest

De ontsnapte tbs’er Kendrick M. die woensdag zijn ex-partner (27) neerstak in Soest deed dat om aan zijn huidige vriendin ’te bewijzen dat zij nummer 1 is’. Dat meldt Rijnmond.

M. ontsnapte woensdag uit een tbs-kliniek in Nijmegen nadat hij van zijn begeleider wist te ontkomen. Hij stak vervolgens zijn ex twaalf keer neer in een flat in Soest.. „Je gaat dood vandaag.” Dat zou zijn gebeurd in het bijzijn van haar 4-jarige zoontje.

De vrouw heeft de aanval overleefd. „Het is haar redding geweest dat ze is gaan schreeuwen en naar het balkon is gekropen. Toen is Kendrick weggegaan”, laat de ingewijde aan Rijnmond weten.

M. zou hulp hebben gehad van de kinderen van zijn huidige vriendin (16 en 19). De 19-jarige was chauffeur en de 16-jarige ging met M. mee de flat in. Huidige vrouw van M. en haar zoons zijn aangehouden.

Lees ook: Drie verdachten opgepakt die dader steekpartij Soest vermoedelijk hebben geholpen

M. was veroordeeld tot negen jaar cel en tbs voor de moord op zijn 20-jarige ex-vriendin uit Rotterdam. Hij wurgde haar en dumpte het stoffelijk overschot in een koffer. Hij is de neef van Sherwin W., die in juni uit de Pompekliniek ontsnapte. M. zit inmiddels weer in de tbs-kliniek.

Lees ook:Buren horen vrouw die werd neergestoken in Soest om hulp roepen, neef van verdachte (31) ontsnapte uit zelfde tbs-kliniek

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen