Floor Jansen en Beth Hart naar Royal Park in paleistuin Soestdijk

Floor Jansen.© foto Rob Verhorst/Redferns

Eric Lorier
Soestdijk

Floor Jansen, Anneke van Giersbergen en Beth Hart treden komende zomer op in de voortuin van paleis Soestdijk. De andere artiesten die komend jaar op gaan treden op Royal Park Live worden binnenkort bekendgemaakt.

Floor Jansen had al een succesvolle carrière als zangeres van de Finse symfonische metalband Nightwish, maar bij het grote publiek werd ze pas echt bekend toen ze meedeed aan het televisieprogramma ’Beste Zangers’. De zangeres treedt donderdag 6 juli op bij paleis Soestdijk.

Het voorprogramma die avond wordt verzorgd door Anneke van Giersbergen, die naam maakte als zangeres van The Gathering, een band uit hetzelfde genre als Jansens Nightwish. Kaarten kosten 49 euro (staplaats) en 54 euro (zitplaats).

Zaterdag 15 juli maakt de Amerikaanse rockzangeres Beth Hart haar opwachting in de paleistuin. Hart trad recent nog op in een uitverkocht Ziggodome in Amsterdam. Toegangskaarten kosten 67 euro (staplaats) en 73 euro (zitplaats).

De voorverkoop voor de concerten van Floor Jansen/Anneke van Giersbergen en Beth Hart begint 5 december om tien uur ’s ochtends via www.royalparklive.nl.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen