Tweede aanhouding voor gewapende woningoverval Nieuw-Vennep waarbij voor 15.000 euro aan Pokémonkaarten werd buitgemaakt

Internetredactie
Nieuw-Vennep

De politie heeft dinsdagmiddag een man aangehouden die verdacht wordt van het plegen de woningoverval die zaterdagmiddag 22 oktober in Nieuw-Vennep heeft plaatsgevonden. Bij die overval werd toen onder meer voor een groot bedrag aan Pokémonkaarten buitgemaakt.

Tijdens de woningoverval in oktober werd een bewoner mishandeld en bestolen van meerdere spullen. De overvallers namen onder andere Pókemonkaarten met een waarde van 15.000 euro, contant geld en kleding mee.

Mede door de uitzending van Opsporing Verzocht kon de recherche dinsdagmiddag één verdachte aanhouden, het gaat om een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De man werd in Rotterdam aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De politie zet het onderzoek voort.

Eerder werd al een 31-jarige Rotterdammer aangehouden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lees ook: Man gewond bij overval in Havenpoort Nieuw-Vennep

Lees ook: Aanhouding voor gewapende overval Nieuw-Vennep: slachtoffer vastgebonden en beroofd van 15.000 euro aan Pokémonkaarten

Meer nieuws uit Haarlem

Meest gelezen