Assistent-trainer Abidi (ZVC’22) gefrustreerd na zevende nederlaag in acht wedstrijden. ’DEM was ook niet goed, maar wel meer een team met spelers die bereid zijn om voor elkaar te werken’

Beverwijk

Na de zevende nederlaag tegen DEM zakt de moed bij ZVC’22 steeds meer in de schoenen. Zoals vaker dit seizoen zag Jasser Abidi zijn ploeg verliezen van een nauwelijks beter team.

„Ik denk dat we de hele competitie maar twee keer terecht hebben verloren”, stelde de assistent-coach van de Zaandammers na afloop.

Met, als gevolg van diverse blessures, slechts drie spelers op de ZVC-bank golfde het spel in de beginfase op en neer, maar in de 23e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong. „Hierna werd het iets moeilijker”, oordeelde Abidi. „We raakten gefrustreerd, waarna de passes slechter werden en er verkeerd werd ingestapt.” Vlak voor rust werd het 2-0.

Na rust speelden de Zaandammers een stuk beter met de verhuizing van aanvaller Mohammed Bourchid van de linker naar de rechterflank, zonder dat dit tot uitdrukking kwam in de score. „De tegenstander was ook niet goed, maar wel meer een team met spelers die bereid zijn om voor elkaar te werken. Het is frustrerend dat alles goed gaat, maar het laatste balletje niet goed aankomt. De eerste zege gaat een keer komen, maar hier worden we wel een beetje moe van.”

DEM (za.)-ZVC’22 2-0.

Meer nieuws uit Sport Zaanstreek-Waterland

Meest gelezen