Ingrid de Sain wil ’BBBetere’ toekomst voor Noord-Holland

Ingrid de Sain voert de kieslijst aan van BBB in Noord-Holland.© BBB

Van onze verslaggever
Haarlem

Ingrid de Sain uit Schellinkhout is gekozen tot lijsttrekker van BoerBurgerBeweging Noord-Holland. Onvrede over de politiek dreef de 53-jarige boerin ertoe zich aan te melden. Maar vooral ook de zorgen over de generaties na haar. ,,Wat voor toekomst heeft die generatie in de stad en op platteland van Noord-Holland?’’

,,Als ik op mijn eigen erf blijf zitten verandert er niks in de Provinciale Staten. Het raakt mij telkens weer als er onwerkbaar, ongrijpbaar en onverstaanbaar beleid door de overheid op ons wordt afgeschoten. Het ontwricht mijn onderneming. Het ontwricht mijn gezin. Het ontwricht mijn passie’’, zegt De Sain.

Zij wil als de in de Staten komt ’het beleid en de communicatie’ veranderen. ,,Zorgen dat de Statenleden de inwoners in de stad en op het platteland bereiken en dat de inwoners de Statenleden begrijpen. Er moet gewerkt worden aan werkbare oplossingen. Oplossingen die met nuchter boerenverstand kunnen worden uitgevoerd. Daarvoor ga ik graag mijn erf af. Voor een ’BBBetere’ toekomst voor Noord-Holland’’, aldus De Sain.

De Statenverkiezingen zijn op 15 maart volgend jaar.

Meer nieuws uit Uitgelicht

Meest gelezen