Nick en Simon hebben allerlaatste videoclip als duo uitgebracht

© ANP / ANP Kippa

Nick & Simon hebben vrijdag hun allerlaatste videoclip als duo uitgebracht. In de clip van de single Van Goed Naar Beter komen hoogtepunten uit de gezamenlijke carrière van de zangers voorbij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook de fans zijn te zien in de video. „Want door jullie hebben we al die hoogtepunten mogen beleven. Jullie steun, jullie liefde voor onze muziek zullen wij nooit vergeten!”, schrijft het duo op hun gezamenlijke Instagramaccount. „En het mooie is: de muziek blijft. Elk lied is als een foto uit de N&S-tijd, waar wij met warme gevoelens en met een glimlach naar zullen kijken.”

Nick Schilder en Simon Keizer bevestigden in augustus de geruchten dat ze na zeventien jaar stoppen als muzikaal duo. Keizer twijfelde al langer omdat „de lol” weg is, zo legde hij uit in Jinek. De twee deelden hun afscheidsclip niet op hun eigen Instagrampagina. Ze blijven wel samen televisie maken.

De zangers brachten begin deze maand hun laatste album Nu Of Ooit uit. Volgend voorjaar staan er afscheidsconcerten gepland.

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.