Loods Westknollendam grotendeels gespaard bij grote brand: ’Gelukkig regende het...’

© DNP.NU

© DNP.NU

© DNP.NU

© DNP.NU

1 / 4
Internetredactie
WESTKNOLLENDAM

In een loods aan de Industrieweg in Westknollendam woedde donderdagmiddag een zeer grote brand. De vlammen ontstonden na een explosie. Hoe die ontploffing is ontstaan? ’Geen idee’, aldus de veiligheidsregio.

Iets na de ochtend (rond 12.30 uur) werd het vuur ontdekt. Het duurde ruim drie uur voordat de brand onder controle was. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland zat onder meer een autobedrijf gevestigd in de loods. Of dat bedrijf iets te maken had met de oorzaak (en explosie) van de brand? ’Dat moet nog onderzocht worden’, zei de zegsman.

Niemand raakte gewond en door ’veel inzet heeft de brandweer een groot gedeelte van de loods kunnen redden’, aldus de veiligheidsregio. ’Ondanks de wind. Gelukkig regende het...’

Lees ook: Meerdere bedrijven getroffen door brand in Westknollendam: Rijkhoff Wijnen heeft ’voor zeker een half miljoen euro schade’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© DNP.NU

© DNP.NU

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.