Man ramt auto’s in Hem, politie vermoedt onder invloed van alcohol

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

De eerste geparkeerde auto langs de Hememrbuurt in Hem die door de bus van de man uit Hoorn geramd werd.© Foto Wesley Boots

De bus van de man uit Hoorn kwam in een tuin langs de Hemmerbuurt in Hem tot stilstand tegen een geparkeerde auto.© Foto Wesley Boots

1 / 5
Cees Beemster
Hem

Een 31-jarige man heeft maandagochtend vroeg voor de nodige commotie gezorgd op de Hemmerbuurt in Hem. Hij botste met zijn busje tegen een geparkeerde auto en ramde hierna ook nog een andere geparkeerde auto.

Het ongeval waarbij geen andere personen betrokken waren, gebeurde rond kwart over vier ’s morgens toen iedereen in de buurt nog lag te slapen. Nadat de man tegen de geparkeerde auto was geknald, reed hij door de tuin van de bewoners op nummer 118 waar hij het tweede geparkeerde voertuig terecht kwam. Wakker geschrokken buurtbewoners belden 112.

© GLOCALmedia

De man verliet lopend de plaats van het ongeval, maar de politie wist hem enkele honderden meters verderop staande te houden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek. „We hebben een blaastest bij hem afgenomen vanwege het vermoeden dat de man alcohol had gebruikt”, vertelt politiewoordvoerder Roderick de Veen. „De uitslag hiervan is nog niet bekend.”

Bergingsbedrijf Rood heeft de beschadigde voertuigen weggesleept.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen