Energie thema eenendertigste Westfries Ondernemergala

Pieter Ursem, hier rechts naast Ronald Bleeker en Dirk Barten tijdens de uitreiking van de Westfriesland Méér Prijs in 2022, neemt plaats in het bestuur van het Westfries Ondernemersgala.© Foto Jaap van der Pijll

Eric Molenaar
Hoorn

De 31e editie van het Westfries Ondernemersgala is op maandag 15 mei 2023. De organisatie heeft bekendgemaakt dat het thema ’Energie’ is.

Een zeer actueel thema, benadrukt voorzitter Colin van der Laan. En dan doelt hij niet zozeer op de problemen rond energielevering door overvolle netwerken, maar vooral ook op daadkracht. „Energie is altijd al de basis geweest voor iedere ondernemer. Van energie worden we blij en met energie enthousiasmeren we onze klanten, collega’s en relaties. Zonder energie geen ondernemerschap.”

Voorzitter

Het bestuur heeft ook een nieuwe voorzitter gepresenteerd. Mona Roorda neemt het stokje over van Van der Laan, die wel betrokken blijft als bestuurslid. Roorda is eigenaresse van BaanBereik, ’groot fan’ van het Ondernemersgala en in de afgelopen jaren al als bestuurslid actief bij de organisatie.

„Het is voor mij een grote eer voorzitter te mogen zijn van dit unieke evenement en ik heb er dan ook ongelofelijk veel zin in om weer een energiek evenement neer te zetten”, aldus Mona Roorda.

Een nieuw gezicht in het bestuur is Pieter Ursem. Vorig jaar stond hij nog met zijn bedrijf Ursem-Barten als winnaar op het podium, vanaf dit jaar is hij een stuwende kracht áchter de schermen. Het vijfkoppige bestuur bestaat verder uit Jos de Smit en Joost Spil.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen