Wel of geen windmolens in de regio? Wel of niet biologischer eten? West-Friese jongeren gaan er over in gesprek met bestuurders

Stadsdichter Levi Noë komt optreden tijdens de Jongerenklimaattop.© Archieffoto

Judit de Redelijkheid
Bovenkarspel

Wel of geen windmolens in de regio? Wel of niet een auto delen of biologischer eten? Het zijn vragen die aan bod zullen komen tijdens de Jongerenklimaattop Westfriesland die op donderdag 3 november gehouden wordt in Bovenkarspel.

Jongeren van 15 tot en met 25 jaar zijn door de West-Friese gemeenten uitgenodigd om in gesprek te gaan met bestuurders over wat zij van hun gemeenten verwachten aan duurzame acties en initiatieven.

Goodiebag

Er is voor de jongeren een actief programma samengesteld met stellingen, debat, presentaties en live entertainment. Zo zal stadsdichter Levi Noë een optreden komen geven. De jongeren kunnen daarnaast meedoen aan een prijsvraag en er worden goodiebags uitgedeeld. De Jongerenklimaattop Westfriesland wordt donderdag 3 november gehouden in Het Postkantoor in Bovenkarspel. De inloop start om 19 uur, het officiële programma duurt tot 21 uur. Daarna is er tijd voor een gratis hapje en drankje.

Jongeren kunnen zich nog aanmelden via de link https://bit.ly/3EvF92s

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen