Den Helder krijgt na afwezigheid van twee jaar weer een ijsbaan. Hoge energieprijzen hebben geen invloed op prijs entreekaartje

Jongeren genieten tijdens een eerdere editie van de ijsbaan.© Archieffoto Peter van Aalst

Delano Weltevreden
Den Helder

De ijsbaan staat in december, na twee jaar afwezigheid, weer in de Beatrixstraat. Hoewel de energieprijzen door het dak schieten, gaat de prijs voor een rondje op het ijs niet omhoog, benadrukt de organisatie.

Door corona is de ijsbaan de afgelopen twee jaar afgeblazen. De organisatie zegt er trots op te zijn dat de ijsbaan er ondanks de onzekerheid over hoge energieprijzen toch komt en dat de toegangsprijzen niet worden verhoogd. Sterker nog, zij zijn sinds het begin van de ijsbaan ongewijzigd.

Rondje

De organisatie hoopt daarom dat zoveel mogelijk mensen een rondje komen schaatsen. Een entreekaartje kost 3,50 euro. Schaatsen zijn te huur voor 3 euro en zijn er in alle maten. Van dubbelijzers voor de kleintjes tot grote herenmaten.

Vanaf zaterdag 10 december is de ijsbaan weer geopend. Zondag 8 januari is de laatste dag. Ook tijdens de kerstdagen en oud en nieuw is de baan open. De eerste twee weken is de baan overdag gereserveerd voor de Helderse scholen.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.