Eerder uitgestelde werkzaamheden aan rotonde N250 vinden nu medio november plaats. Ook ditmaal onder voorbehoud van het weer...

De rotonde N250/Ravelijnweg.© Foto WaakSaam

Casper Duin
Den Helder

De eerder uitgestelde werkzaamheden aan de rotonde N250/Ravelijnweg vinden nu medio november plaats.

Het werk aan de rotonde zou in eerste instantie tussen 16 en 19 september worden uitgevoerd. Vanwege de weersomstandigheden werd er destijds voor gekozen om het onderhoud uit te stellen.

De nieuwe uitvoeringsdatum is nu van vrijdag 18 november 20.00 uur tot maandag 21 november 05.00 uur. Ook deze periode is onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Waaksaam, dat in opdracht van de provincie Noord-Holland de werkzaamheden uitvoert, vervangt de deklaag van de rotonde van de N250/Ravelijnweg.

Dit betekent dat de rotonde tijdens de werkzaamheden afgesloten is voor al het verkeer. Het deel tussen de kruisingen N250/Ruyghweg en N250/Guldemondweg is die periode dicht voor doorgaand verkeer. Westoever (vanuit het noorden) en Rijksweg (vanuit het zuiden) blijven bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Waaksaam streeft ernaar om (brom)fietsverkeer doorgang te verlenen.

Doorgaand verkeer volgt een omleidingsroute via Guldemondweg, Torplaan, Ravelijnweg, Waddenzeestraat, Jan Verfailleweg, Marsdiepstraat, Middenweg, Polderweg, Prins Hendriklaan en Kanaalweg.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.