Meedoen aan ’Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen’? Inschrijving voor ondernemers is geopend, bezoekers moeten nog even wachten

Bezoekers nemen in bajeshotel The Fallon in Alkmaar een kijkje in een van de kamers, een voormalige cel.© Foto Marcel Rob

Martijn Gijsbertsen
Alkmaar

Ondernemers in Noord-Holland Noord kunnen zich vanaf zaterdag 1 oktober aanmelden voor de vijfde editie van de ’Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen’ (KBBBD).

Deze open bedrijvenweek vindt in 2023 plaats van maandag 20 tot en met zaterdag 25 maart. Deelnemende ondernemers kunnen dan op zelfgekozen tijdstippen hun deuren openzwaaien om belangstellenden een kijkje op de werkvloer te gunnen.

Inschrijven kan via de website www.kbbbd.nl, bezoekers kunnen zich vanaf 1 februari 2023 op dezelfde site registreren voor een bezoek aan een of meerdere deelnemers.

Het evenement is een initiatief van WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, RPAnhn (regionaal platform arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord) en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Tijdens de ’KBBBD’ kunnen inwoners kennismaken met ondernemers, werkzoekenden, studenten en scholieren zich oriënteren op toekomstmogelijkheden en bedrijven laten zien waar zij trots op zijn.

Uitgebreid

De bedrijvenweek is in 2017 in West-Friesland begonnen en vorig jaar uitgebreid naar de regio’s Alkmaar en Kop van Noord-Holland. In 2022 namen 144 ondernemers deel en werden ruim 3500 bezoekers getrokken.

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.