Activiteit en expositie bij Isoo in Beverwijk: Fotograferen met je mobieltje voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar en een tentoonstelling van surrealistisch werk in het fotografiecentrum

Workshop fotograferen met je mobieltje.© Foto Isoo

Van onze verslaggever
Beverwijk

Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen vrijdag op pad met boswachter Evert-Jan Woudsma voor een workshop fotograferen met je mobieltje, in samenwerking met fotografiecentrum Isoo. De workshop heeft dit keer plaats in park Westerhout. In het fotografiecentrum zelf, aan het Stationsplein in Beverwijk, is vanaf 8 oktober een bijzondere expositie te zien van fotografen van Fotokring Heemskerk.

De workshop op 21 oktober duurt van 10 tot 12 uur op het grasveld achter De Smaeckkamer. De workshop draait om foto’s maken van de mooie herfstkleuren in Westerhout en met wat slimme trucs worden de foto’s beter en beter. Deelname is gratis, Ouders kunnen de kinderen komen brengen en halen maar mogen niet mee tijdens het foto’s maken.

Naast de boswachter gaan nog twee begeleiders mee. Er is plek voor maximaal twintig kinderen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan th.olivier@ziggo.nl; graag met vermelding van leeftijd en telefoonnummer.

Expositie

In Fotografiecentrum Isoo aan het Stationsplein 46B is van 8 oktober tot en met 12 november een expositie te zien van fotografen van Fotokring Heemskerk. Ze exposeren er met ruim dertig niet alledaagse werkstukken, variërend van creatieve abstractie tot vervreemde surrealistische foto’s die tot de verbeelding spreken en de fantasie van de kijker prikkelen. Vandaar ook het thema: ’Waar kijk ik naar?’

De openingstijden van Isoo zijn iedere woensdagmiddag vanaf 12 tot 16 uur en iedere zaterdag vanaf 11 tot 17 uur.

Meer nieuws uit IJmond

Meest gelezen