Melvin Manhoef (46) verliest zijn allerlaatste MMA-gevecht

Melvin Manhoef (links) in gevecht met Yoel Romero.© Foto Getty Images

Van onze verslaggever
Dublin

Melvin Manhoef (46) heeft zijn laatste MMA-gevecht verloren. Hij ging in de hoofdpartij van Bellator 285 in Dublin knock-out tegen de één jaar jongere Cubaan Yoel Romero.

De partij zou eigenlijk al begin mei plaatsvinden, maar om een bijzondere reden moest die destijds over de zomer heen getild worden.

In zijn woonplaats Landsmeer had Manhoef in maart van dit jaar drie inbrekers overmeesterd. Daar hield hij een handblessure aan over en de artsen oordeelden dat hij niet in Parijs de vechtkooi in mocht stappen.

Lees ook: Kickbokser Melvin Manhoef rijdt drie inbrekers van de weg in Landsmeer

Na zijn nederlaag in Dublin liet de Zaanse Surinamer zijn tranen de vrije loop in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen. Of hij nu ook definitief gestopt is met vechten, valt misschien te bezien.

Vijf jaar geleden was zijn laatste kickbokspartij tegen Remy Bonjasky, omdat hij destijds al meer aandacht wilde besteden aan zijn gezin, zijn eigen sportschool in Hoofddorp en de door hem opgerichte vechtsportorganisatie World Fighting League.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Sport Zaanstreek-Waterland

Meest gelezen