Ook derde editie Heerhugowaard Live groot succes. ’Volgend jaar weer!’

Tino Martin en zijn band op het podium in een stampvolle feesttent.© Foto jjfoto/Vincent de Vries

Roel van Leeuwen
Heerhugowaard

Met publiekstrekkers als Tino Martin en de Edwin Evers Band beloofde de derde editie van Heerhugowaard vooraf al een succes te worden. En na weer een stampvolle feesttent, denkt de organisatie alweer aan volgend jaar.

Meer dan vierduizend bezoekers hadden de feesttent op het ijsbaanterrein in ’t Kruis weten te vinden. Een dag nadat in dezelfde tent de eerste editie van Oktoberfest XXL was gehouden. Maar daar was niets meer van te zien toen Jeroen van der Boom het podium betrad met zijn band.

Na de optredens van Tino Martin en Yves Berendse met hun bands was het aan de Edwin Evers Band om het publiek te vermaken. De Edwin Evers Band was ook al van de partij tijdens de eerste editie van het festival in 2019 en was ook voor het jaar daarna geboekt, maar die editie ging toen niet door vanwege corona en vorig jaar was de Zeeuwse band formatie Bløf de hoofdact.

De derde editie van Heerhugowaard Live was volgens de organisatie wederom een groot succes. ’Wij zijn als organisatie zo blij dat dit zo wordt gewaardeerd. Wij bedanken al onze sponsors, maar vooral ons publiek dat meezong en meedanste. Het was een topfeest. Volgend jaar weer!’’

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.