Man en vrouw gewond bij steekincident in Beverwijk, verdachte aangehouden [update]

© Foto’s: NieuwsFoto.nl

© Foto: Nieuwsfoto.nl

1 / 7
Beverwijk

Een 51-jarige man en een 42-jarige vrouw uit Haarlem zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een steekincident op de Vondellaan in Beverwijk. Een 47-jarige man uit Velsen is aangehouden.

Het incident vond rond 20.00 uur plaats voor de hoofdingang van het ziekenhuis. Over de toedracht van het incident is nog weinig bekend.

Ook is niet bekend hoe de slachtoffers eraan toe zijn. De twee zijn aan hun verwondingen behandeld in het ziekenhuis, zo laat de politie zondagochtend weten. De gewonden zijn geen medewerkers van het ziekenhuis.

Agenten hebben de verdachte in een auto op de Spoorsingel, nabij het ziekenhuis, aangehouden. De 47-jarige man uit Velsen zit nog vast.

(Tekst gaat verder onder de foto)

© Foto: NieuwsFoto.nl

De politie doet uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het incident. De recherche heeft op de Vondellaan en de Spoorsingel sporenonderzoek verricht. In de omgeving van de Halve Maan zijn surveillancehonden ingezet. Er was veel politie op de been.

© Foto: NieuwsFoto.nl

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit IJmond

Meest gelezen