Nieuwe naam voor misschien wel de bekendste tandartspraktijk van Beverwijk: Tandartsengroepspraktijk wordt Vondel Mondzorg

In het statige huis aan de Vondellaan is al 83 jaar de tandartspraktijk gevestigd.© Archieffoto Ronald Goedheer

Marjolein Elfring
Beverwijk

De misschien wel bekendste tandartspraktijk van Beverwijk krijgt een nieuwe naam. De Tandartsengroepspraktijk aan de Vondellaan gaat voortaan door het leven als Vondel Mondzorg.

De praktijk werd in 1939 gestart door tandarts Hamann en is in die 83 jaar flink gegroeid. Het begon als praktijk in een klein deel van de benedenverdieping op de benedenverdieping van de statige woning pal naast het Rode Kruis Ziekenhuis en breidde in de loop der decennia fors uit. Tegenwoordig is het gehele woonhuis in gebruik als tandartspraktijk. Er zijn twee units in de tuin geplaatst, zodat er in totaal acht behandelkamers zijn, kantoorruimtes, een voorraadkamer en een sterilisatieruimte en de zolder doet dienst als kantine.

Omdat de praktijk zoveel ontwikkelingen heeft doorgemaakt, vond het huidige team het tijd voor nieuwe naam. De naam Vondel Mondzorg en het nieuwe logo zijn zaterdagmiddag door wethouder Jaqueline Dorenbos onthuld.

Meer nieuws uit IJmond

Meest gelezen