Beschonken automobiliste belandt in sloot in Julianadorp

© GLOCALmedia

1 / 4
Internetredactie
Julianadorp

Een automobiliste is vrijdagavond te water geraakt langs de Callantsogervaart in Julianadorp. Ze is uiteindelijk samen met een vriend die haar met de auto kwam helpen, meegenomen naar het politiebureau. Ze hadden allebei een slok op.

De vrouw miste de bocht naar de parallelweg van de N9 volledig en reed de sloot in. Ze kon zelf uit de auto klimmen en op de wal komen, waar ze werd opgevangen door een buurtbewoner. Ook een auto met enkele inzittenden stopte om de jonge vrouw te helpen.

Even later kwam de politie ter plaatse om de hulpverlening over te nemen. De automobiliste was ongedeerd, maar blies wel een te hoog alcoholpercentage. Ze is daarom meegenomen naar het bureau.

Een vriend van de vrouw, die met zijn auto naar de Callantsogervaart kwam om te kijken wat er aan de hand was, bleek ook te veel op te hebben. Ook hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

De te water geraakte auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot getakeld en weggebracht. De auto van de vriend is door iemand op een veilige plek geparkeerd.

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.