17-jarige jongen slachtoffer van straatroof in Heemskerk

© Foto: ANP

Internetredactie
Heemskerk

Een 17-jarige jongen uit Heemskerk is in de nacht van vrijdag op zaterdag mishandeld en van zijn eigendommen beroofd op het Euratomplein in Heemskerk. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer liep iets na middernacht vanaf het station in de richting van het centrum toen hij op het Euratomplein ter hoogte van de Henegouwenlaan een klap tegen zijn hoofd kreeg. De man die de klap uitdeelde, zei dat hij zijn geld en spullen moest afgeven.

Dat deed het slachtoffer, waarna de dader - een blanke man van 1.80 meter lang en ongeveer 20 jaar oud - er rennend vandoor ging via de Henegouwenlaan in de richting van de Normandiëlaan. De politie heeft in de omgeving nog naar de verdachte gezocht, maar die werd niet meer aangetroffen.

De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen, specifiek twee personen die kort na het incident langs het slachtoffer liepen. Mogelijk hebben zij iets gezien dat het onderzoek verder kan helpen.

Lees ook: Twee straatroven in één week rond het Euratomplein in Heemskerk. Politie zoekt getuigen

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit IJmond

Meest gelezen