Personeel afhaalrestaurant werd bedreigd met wapen. Nog onduidelijk of er iets buit is gemaakt bij overval op China Snack in Den Helder

© Foto GLOCALmedia

Casper Duin
Den Helder

Bij de overval op afhaalrestaurant China Snack aan de Nieuwstraat in Den Helder is het aanwezige personeel bedreigd met een wapen. Op dit moment is nog niet bekend of er iets is buitgemaakt.

Dat meldt de politie daags na de overval die op maandagavond rond 20.00 uur plaatsvond bij de snackbar in de Visbuurt.

Twee onbekende mannen kwamen die avond het restaurant binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een wapen. Na de overval ging het tweetal er vandoor. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben van de overval, of de vlucht van de overvallers. Op dit moment is nog niet bekend of er iets is buitgemaakt.

Van de twee overvallers is een signalement bekend. Dader 1 is een ongeveer achttienjarige man met een lichte huidskleur en een smal postuur. Hij droeg een zwarte jas met een zwarte capuchon over zijn hoofd, een zwarte broek en droeg witte ’oortjes’ voor muziek. Dader 2 is een man met een lichte huidskleur. Mogelijk had hij een bivakmuts op en droeg hij een grijsachtige Nike-tech jas.

Heeft u informatie die de recherche kan helpen in dit onderzoek? Neemt u dan alstublieft contact op met de recherche in Den Helder via tel.nr. 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Liever anoniem melding doen? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.