Hoornse motorrijder (33) en man uit Oudewater (59) overleden bij ernstig ongeval in Hoorn; motor botst frontaal op tegemoetkomende auto

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

De Provincialeweg, op de plek waar het ongeval gebeurde.© Foto Cyclomedia

1 / 8
Internetredactie
HOORN

Door een verkeersongeval op de Provincialeweg in Hoorn zijn maandagochtend twee mensen om het leven gekomen. Een 33-jarige motorrijder uit Hoorn botste tegen de auto van een 59-jarige man uit het Utrechtse Oudewater. Beide mensen overleefden het ongeluk niet.

De aanrijding gebeurde rond 08.40 uur tussen de Rijnweg en de Oostergouw. Het wegdeel was tot halverwege de middag afgesloten.

Meerdere ambulances, een traumateam, de brandweer en politie kwamen ter plaatse.

Bij het ongeluk was niemand anders betrokken.

Het is onduidelijk hoe het heeft kunnen gebeuren. Ter plaatse geldt een inhaalverbod, maar dat wordt op dit wegdeel vaak geschonden.

Een familielid van een ooggetuige laat weten dat de motor erg hard reed en ’slalommend aan het inhalen was’. De getuige is te zeer aangedaan om de krant te woord te staan.

(Tekst gaat door onder foto)

De Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Kort na 15 uur meldde de politie dat de weg weer is vrijgegeven.

© GLOCALmedia

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen