Clubs zamelen gebruikte voetbalspullen in voor Kinderkledingbank. ’Nog blijere gezichten op onze velden’

Gebruikte voetbalspullen kunnen worden ingeleverd bij Westfriezen en Always Forward.

Judit de Redelijkheid
Hoorn

Westfriezen en Always Forward gaan gebruikte voetbalspullen inzamelen voor de Kinderkledingbank. ,,Want elk kind verdient een kans om met degelijk materiaal zijn of haar favoriete sport te beoefenen”, luidt de motivatie van de twee clubs.

,,Bij de Kinderkledingbank wordt een label sportbank opgericht”, vertelt Loek Stam namens Always Forward. ,,En hiervoor organiseren wij samen met Westfriezen een inzameling van gebruikte, nog knappe voetbalspullen. Denk hierbij aan voetbalschoenen, sportschoenen, scheenbeschermers, keepershandschoenen, kleding en ander sportmateriaal. Zo zien we nog blijere gezichten op onze velden en langs de zijlijn, terwijl we meteen duurzaamheid een handje toesteken.”

Kraam

De komende weken kunnen de gebruikte spullen bij Westfriezen en Always Forward, waar zaterdag een kraam zal staan, worden ingeleverd. ,,Wij zullen er dan voor zorgen dat de ingezamelde spullen bij de Kinderkledingbank van Hoorn terechtkomen.”

Wie gebruik wil maken van de spullen kan langskomen of contact opnemen met de Kinderkledingbank Hoorn, de Oude Veiling 106, 1689 AD Hoorn, hoornkinderkleding@hotmail.com of 06-26679969.

Lees ook: Tienduizend euro subsidie, een schenking van het Armoedefonds en een gulle gift in de winkel. Kinderkledingbank Hoorn kan weer even door

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen