Daders op de vlucht na woninginbraak in Overveen, politiehelikopter zoekt mee

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

1 / 4
Internetredactie
Overveen

Er wordt woensdagochtend gezocht naar twee mannen na een woninginbraak op de Prins Hendriklaan in Overveen. Ook is er een Burgernet-alert verstuurd. De bewoner raakte lichtgewond toen hij werd overlopen door de inbrekers.

Het incident zou rond 09.30 uur plaats hebben gevonden. Het betreft een woninginbraak waarbij de bewoner is overlopen door de daders. De bewoner is hierbij lichtgewond geraakt. Het is nog onduidelijk of er buit is gemaakt. In de omgeving van Overveen wordt er gezocht naar de verdachten. Een helikopter heeft lange tijd vanuit de lucht mee gezocht.

De verdachten zijn twee lichtgetinte mannen van ongeveer 30 jaar oud en 170cm lang, met kort zwart haar, donkere t-shirts met een zwarte BMW.

Kort na het incident reed er een BMW de parkeergarage van de nabij gelegen InHolland school in. De bestuurder wekte hierbij de aandacht van een omwonende omdat hij ineens de garage in dook. De bewoner alarmeerde daarop de politie vanwege het burgernetbericht. Ook de politiehelikopter had de BMW gespot. Agenten hebben hierop de garage geblokt. Ze hebben het kenteken van de BMW nagetrokken en het bleek een lease auto te zijn, waarbij de zoon van de eigenaar de auto een dagje had geleend en deze dus niets met de inbraak te maken had.

© Michel van Bergen

© bron: Burgernet

Meer nieuws uit Haarlem

Meest gelezen