Chillen in het Timorpark in Den Helder tijdens de zestiende editie van Zomerdromen

Bezoekers genieten van een optreden tijdens een vorige editie van Zomerdromen.© Foto aangeleverd

Delano Weltevreden
Den Helder

Zomerdromen, het evenement in het Timorpark in Den Helder, is na twee jaar terug. Op zondag 4 september wordt het voor de zestiende keer gehouden.

Het programma van Zomerdromen bestaat uit meerdere onderdelen. Er is een markt met onder meer meubeltjes, sieraden, babykleding en thee.

Kinderen kunnen terecht op Tetra-Town, een hangplek voor alle leeftijden. Het is een theatrale recycle-wereld waar van alles gemaakt wordt van lege drankverpakkingen. Er wordt muziek afgedraaid en de kinderen kunnen in strandstoelen liggen.

Bezoekers van Tera-Town kunnen onder begeleiding hun eigen pet of hoed maken. Het is de bedoeling dat zij met hun hoofddeksel op uitzwermen over het evenemententerrein en voor een extra sfeer zorgen. Ook Stichting Kinderopvang Den Helder vermaakt kinderen tijdens het evenement.

Hapjes

Diverse serviceclubs uit Den Helder zorgen voor hapjes en drankjes. De opbrengst gaat naar het goede doel, onder andere de gratis muziekconcerten in het Timorpark.

Op het danspodium treden diverse artiesten op en zijn er tai chi demonstraties van Jan Plomp. Ook op het muziekpodium zijn diverse artiesten uit de regio te zien.

Zomerdromen wordt georganiseerd door De Vrienden van Den Helder.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.