La Fuente en Kris Kross Amsterdam treden op rondom GP Zandvoort

© ANP

ANP
Zandvoort

La Fuente, Xander de Buisonjé en Kris Kross Amsterdam treden tijdens het Formule 1-weekend begin september op in Zandvoort, maakte de organisatie van de Dutch GP woensdag bekend. Zij voegen zich bij Antoon, Emma Heesters en Floor Jansen, van wie eerder al gemeld werd dat zij rondom het race-evenement op zullen treden.

Het entertainment wordt op vrijdag verzorgd door Mental Theo, Antoon en Emma Heesters. Zij treden vanaf diverse podia op en rondom het circuit op. De shows zijn ook te zien op de 22 schermen rondom de baan, waar op zondag ook de live tv-registratie van de race op wordt vertoond.

Op zaterdag treedt La Fuente op tijdens de zogeheten Full Throttle Saturday Pre-Qualification Show, de voorstelling voor de kwalificatie waarin de coureurs strijden om de beste startpositie voor de race van zondag. Het optreden van de dj wordt ondersteund door dansers en entertainers op diverse plaatsen op de baan. Daarnaast treden op zaterdag ook STUK, Joël Borelli en Xander de Buisonjé op.

Naast Floor Jansen, die vlak voor de race op zondag het volkslied gaat zingen, treden die dag ook nog Kris Kross Amsterdam en Lucas & Steve op. Aansluitend op de prijsuitreiking volgt nog een optreden dat wordt verzorgd „door een dj van wereldfaam”, aldus de organisatie. Deze artiest presenteert op vrijdag 2 september ook het officiële nummer van de grand prix. Wie dat is, wordt later bekendgemaakt.

Meer nieuws uit Haarlem

Meest gelezen