Muziekvereniging Prinses Irene opent seizoen met kofferbakverkoop

Tijdens de kofferbakverkoop door Muziekvereniging Prinses Irene uit Huizen worden soms ook instrumenten ter verkoop aangeboden.© Archieffoto Studio Kastermans

Alexander Poort
Huizen

Muziekvereniging Prinses Irene uit Huizen wil graag zoveel mogelijk mensen blij maken met muziek, of dat nou is door het te laten horen, of door het zelf te spelen. Het nieuwe seizoen begint eind augustus.

Wie kennis wil maken met de vereniging is zaterdag 27 augustus welkom bij de vereniging aan de IJsselmeerstraat 5a in Huizen. Tussen 12.00 en 16.00 uur wordt er dan muziek gemaakt en is er op het parkeerterrein een kofferbakverkoop. De opbrengst van deze ’rommelmarkt’ komt geheel ten goede aan de vereniging en is bedoeld om de aanschaf van nieuwe instrumenten mogelijk te maken.

Wie alleen voor de muziek komt kan vanaf 14.00 uur binnen terecht. Daar is het dan mogelijk om saxofoons, trompetten, dwarsfluiten, slagwerk en nog vele andere instrumenten uit- te proberen. Ook geven leden van de muziekvereniging informatie over wat de mogelijkheden zijn om lessen voor deze instrumenten te volgen. ’Of je jong bent of wat ouder , bijna iedereen kan een instrument leren bespelen’, is een van de uitgangspunten van Prinses Irene.

En om dat ook direct te laten zien is er vanaf 16.00 uur de gelegenheid voor oud-leden en anderen, die een instrument bespelen en kennis willen maken met de vereniging om gezamenlijk te musiceren.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen